EUROSPED-TVT OP KOP IN COMPETITIE

Eurosped TVT wint topper en gaat alleen aan kop

De volleybalsters van Eurosped TVT hebben woensdagavond in en tegen Sliedrecht de topper van de eredivisie gewonnen. Het werd in sporthal de Stoep 3-1 voor de nog steeds ongeslagen ploeg van trainer Jan Berendsen. Door die uitslag heeft Eurosped TVT nu halverwege de kampioenspoule overtuigend alleen de leiding genomen. De beste twee mogen aan het eind gaan spelen om de landstitel.

De wedstrijd in Sliedrecht begon ietwat nerveus, met twee teams die elkaar met veel servicedruk de wil probeerden op te leggen. De ploeg van Jan Berendsen nam wel een voorsprong maar gaf die weg door vier keer op een rij fout te serveren. Maar uiteindelijk trok de Almelose ploeg de set toch nog vrij makkelijk over de streep, mede door goed serveren van Britt Bongaerts en Antoinette Posthuma: 19-25.

Ook in de tweede set lag het initiatief meestal bij de bezoekers. Na een goede invalbeurt van Katie Post ging ook deze set naar Eurosped TVT: 22-25.

In de derde set begon Sliedrecht Sport nadrukkelijker tegen te stribbelen en nam halverwege de set een 16-13 voorsprong, na wat zwakke passes van Eurosped TVT. Daarop bracht Berendsen opnieuw Post voor Lohuis maar echt helpen deed het nog niet: 18-14. Sliedrecht hield het initiatief en won de set met 25-20.

In de vierde set herstelde Eurosped TVT, met een uitblinkende Lea van Rooijen, zich goed en nam een voorsprong. Sliedrecht kwam nog een keer terug maar de tweede tussensprint, met ook weer een invalbeurt op de service voor Jiska Kamphuis, bracht de Twentse ploeg naar 15-21. Sliedrecht stribbelde nog wel even tegen en kwam zelfs in een ruk tot op drie punten: 18-21. Bij die marge bleef het: 21-25.

Volgende wedstrijd

Zondag 22 maart 2015 speelt Eurosped-TVT thuis tegen Peelpush
De wedstrijd begint om 15:30 te Topsportcentrum IISPA Almelo
Entree is gratis.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 Stopel op Facebook
► Stopel op Twitter

Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V.     Kwaliteit is een keuze.

/sites/default/files/images/agness.jpg
/sites/default/files/images/albertje.jpg
/sites/default/files/images/arjan.jpg
/sites/default/files/images/ellen2.jpg
/sites/default/files/images/dian.jpg
/sites/default/files/images/esther.jpg
/sites/default/files/images/frank.jpg
/sites/default/files/images/gerdia.jpg
/sites/default/files/images/gertjan.jpg
/sites/default/files/images/jaque.jpg
/sites/default/files/images/ronald.jpg
/sites/default/files/images/ronny.jpg
/sites/default/files/images/sylvia.jpg
/sites/default/files/images/tony.jpg
/sites/default/files/images/jon2.jpg
/sites/default/files/images/henri.jpg
/sites/default/files/images/veronique.jpg