MANAGER INTERMEDIAIRBEDRIJVEN

Stopel Verzekeringen richt zich op bedrijfsmatige verzekeringen met als specialisatie werkmaterieel en transport als belangrijkste pijlers.  De medewerkers van Stopel kunnen terugvallen op brede kennis en ervaring. Ieder heeft z’n eigen specialisme. Het werkgebied is heel Nederland.

In ondernemend Twente is Velten Groep een begrip op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en verzuimmanagement. We investeren in open, integere en langdurige relaties omdat dit voor beide partijen het prettigst werkt. Velten Groep is een van de grootste intermediairs van Oost-Nederland (te Rijssen).

Velten Groep en Stopel Verzekeringen zijn geheel onafhankelijk. Dat betekent dat de belangen van de klant optimaal behartigd kunnen worden. Beide bedrijven zijn onderdeel van de Veldsink Groep,  een familiebedrijf en een sterk groeiende onderneming in de financiële dienstverlening met ruim 650 medewerkers behorend tot de top-10 spelers in de branche. Voor onze beide assurantiekantoren zijn wij op zoek naar een:

Manager Intermediairbedrijven (40 uur)

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie is de gehele operatie van de assurantiekantoren Velten Groep en Stopel Verzekeringen jouw werkterrein. Je bent medeverantwoordelijk voor de prestaties van onze organisaties en schept randvoorwaarden om verdere groei mogelijk te maken. Je geeft op inspirerende en consistente wijze (indirect) leiding aan ruim 40 medewerkers. Daarnaast voer je ons beleid uit, zowel op korte als op lange termijn. Je zorgt voor de continuïteit van beide organisaties. Jij bent de bindende factor en met je enthousiasme en overtuigingskracht creëer je draagvlak voor  verbeteringen en veranderingen.

In samenwerking met onze zusterbedrijven Assist Verzuim (Arbodienst) en VCN (Serviceprovider) bedienen we onze grote portefeuille aan zakelijke relaties in de regio. We hebben de gezamenlijke ambitie om te groeien, zowel autonoom als door overnames van kantoren.
Je legt verantwoording af aan de algemeen directeur van de holding.

Locatie

Rijssen en Almelo

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de prestaties van de operationele organisatie;
 • Bepaalt mede de visie en doelen op de middellange en lange termijn;
 • Geeft mede vorm aan het strategisch plan en haar kaders;
 • Vertaalt het organisatiebeleid naar een operationeel-tactisch plan met duidelijke operationele en financiële doelstellingen;
 • Draagt zorg voor procesverbetering, efficiency, procesvereenvoudiging en een hogere klanttevredenheid;
 • Stimuleert en initieert innovatie;
 • Zet succesvol veranderings- en verbetertrajecten in.

Persoonskenmerken

Je bent daadkrachtig en initiatiefrijk. Je ziet, zoekt en creëert groeikansen om de organisatie  uit te bouwen en te verstevigen. Het is belangrijk dat jij de organisatie inspireert, motiveert en stuurt om tot de beste resultaten te komen. Met jouw heldere en realistische toekomstbeeld van de organisatie weet je anderen in de gewenste richting te bewegen middels een overtuigende en weloverwogen benadering. Hierbij denk je overstijgend en in het belang van de hele groep.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 40 uur per week beschikbaar.
 • 3-5 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende positie in een commerciële omgeving. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die de verzekeringsbranche goed kennen.
 • Je bent een inspirator en coach die een hecht en sterk team kan bouwen. Dit doe je door vertrouwen te geven en de medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen.

 

Ons aanbod

Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Sollicitatieprocedure

Kandidaten die interesse hebben in deze vacature, kunnen hun CV en motivatie sturen naar sollicitatie@stopel.nl. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Albert Velten: 0548 – 533 501.
 

/sites/default/files/images/agness.jpg
/sites/default/files/images/albertje.jpg
/sites/default/files/images/arjan.jpg
/sites/default/files/images/ellen2.jpg
/sites/default/files/images/dian.jpg
/sites/default/files/images/esther.jpg
/sites/default/files/images/frank.jpg
/sites/default/files/images/gerdia.jpg
/sites/default/files/images/gertjan.jpg
/sites/default/files/images/jaque.jpg
/sites/default/files/images/ronald.jpg
/sites/default/files/images/ronny.jpg
/sites/default/files/images/sylvia.jpg
/sites/default/files/images/tony.jpg
/sites/default/files/images/jon2.jpg
/sites/default/files/images/henri.jpg
/sites/default/files/images/veronique.jpg