KOMMA TRACE -> MOVING INTELLIGENCE

Technocon neemt Komma Trace over

Technocon heeft dit jaar een partner van Stopel overgenomen; Komma Trace uit Deventer.

Daar waar Technocon met haar Mi50 voertuigvolgsysteem voornamelijk transportmiddelen van een beveiligingssysteem voorziet is Komma Trace helemaal thuis in Track&trace systemen voor mobiele objecten. Met de Mi peilzender betreedt Technocon onder de naam Moving Intelligence by Technocon vanaf heden ook de markt van mobiele objecten beveiliging. Hierbij kunt u denken aan de beveiliging van werkmateriaal zoals (landbouw)machines, dieseltanks, cementwagens, hijskranen en aggregaten, maar ook aan auto, vrachtwagen en vaartuigen.

Patrick Horst, CEO van Technocon, ziet de overname dan ook als een mooie aanvulling op de bestaande dienstverlening van Technocon. “Met de koop van Komma Trace is in een keer ons marktgebied uitgebreid. Hiermee versterken wij onze positie in de markt. De peilzenders van Komma Trace zijn in 2015 en 2016 door de BOVAG Ledenwinkel uitgeroepen tot beste koop. Samen met onze eigen diensten kunnen we zo de markt de beste beveiliging van hun transportmiddelen bieden.“

EFFICIENTE TERUGVORDERING

De afgelopen maanden zijn door de terugvindsystemen en het Mi50 voertuigvolgsysteem al vele gestolen objecten bij de rechtmatige eigenaar teruggekomen. Na diefstalmelding zenden de systemen via GPS/GSM ieder uur en via Radio Frequentie iedere seconde een signaal uit. Met behulp van deze signalen zijn alle objecten na diefstal in heel Europa nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden, eventueel in samenwerking met de Politie.

PREFERRED PARTNER STOPEL

De producten van Moving Intelligence zijn vanaf heden terug te vinden op onze preferred partner website; www.Mantelcontract.com.

Klik op onderstaande knop voor informatie over de producten en op welke manier onze klanten baat hebben bij deze samenwerking. Geintresseerd? Maak direct een afspraak!

MOVING INTELLIGENCE

Moving Intelligence by Technocon is één van de belangrijkste telematica partijen voor mobiele objecten in Nederland. Het unieke webbased Moving Intelligence platform biedt de meest geavanceerde diensten op het gebied van object beveiliging, rittenregistratie, wagenparkbeheer en duurzame mobiliteit. De producten en diensten van Moving Intelligence by Technocon staan voor kwaliteit, stabiliteit, gebruiksgemak en snelheid. De ontwikkeling van hard- en software is geheel in eigen handen en alle beschikbare diensten zijn tegen gunstige tarieven via de webshop in het Moving Intelligence platform te activeren, wijzigen of te deactiveren.

 

________________________________________________________________________________
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 Stopel op Facebook
► Stopel op Twitter

Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V.     Kwaliteit is een keuze.

/sites/default/files/images/agness.jpg
/sites/default/files/images/albertje.jpg
/sites/default/files/images/arjan.jpg
/sites/default/files/images/ellen2.jpg
/sites/default/files/images/dian.jpg
/sites/default/files/images/esther.jpg
/sites/default/files/images/frank.jpg
/sites/default/files/images/gerdia.jpg
/sites/default/files/images/gertjan.jpg
/sites/default/files/images/jaque.jpg
/sites/default/files/images/ronald.jpg
/sites/default/files/images/ronny.jpg
/sites/default/files/images/sylvia.jpg
/sites/default/files/images/tony.jpg
/sites/default/files/images/jon2.jpg
/sites/default/files/images/henri.jpg
/sites/default/files/images/veronique.jpg