NIEUWS

 • Voor Stopel Verzekering en ons zusterbedrijf zijn wij op zoek naar een Manager Intermediairbedrijven. Herken jij je in het volgende?  Jij bent een inspirerende en daadkrachtige manager. Je bent verantwoordelijk voor  het aansturen van twee intermediairbedrijven. Je zorgt voor verbinding en verbetering met als doel enthousiaste collega’s en groeiende kantoren. Bekijk dan de volledige vacature en solliciteer!   
 •  
 • Aanstaande dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij te vinden op de RMV beurs in Hardenberg. We presenteren onze vernieuwde huisstijl en hebben een ludieke beursactie. U vindt ons in hal 4, stand nummer 414. Ontmoeten we u komende week in Hardenberg?
 • Geen kenteken voor (land)bouwvoertuigen De Tweede Kamer stemt tegen de invoering van kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen maar wel voor een snelheidsverhoging naar 40 km/uur.
 • Delta Lloyd stopt met garage- en mechanisatiepolis Verzekeraar Delta Lloyd heeft aangekondigd te stoppen met specialistische verzekeringen voor garage- en mechanisatiebedrijven. Voor deze portefeuille is geen overnemende risicodrager gevonden. Met als gevolg dat alle garageverzekeringen die bij Delta Lloyd zijn ondergebracht worden beëindigd. Het aantal aanbieders voor dergelijke verzekeringen begint nu uiterst schaars te worden. Voor ons reden om u te wijzen op onze - speciaal voor mechanisatiebedrijven ontwikkelde - verzekering.
 • WGA-vast en WGA-flex gaan samen. Wat wordt uw keuze? Per 1 januari 2017 worden de WGA-vast en WGA-flex samengevoegd tot één financieringsregeling. Dat brengt voor u als ondernemer met zich mee dat u hoe dan ook een keuze moet maken. Gaat u de WGA publiek verzekeren of kiest u er voor om dit risico in eigen hand te houden door eigenrisicodrager te worden?
 • Tractoren krijgen kenteken & APK-plicht Alle landbouw- en bosbouwtractoren hebben vanaf 1 januari 2017 een kenteken nodig om op de openbare weg te mogen rijden. Tevens zal per 20 mei 2018 de APK-plicht worden ingesteld voor tractors die harder kunnen dan 40km/h.
 • Laatste kans omwisseling trekkercertificaat Laatste kans voor bezitters van het trekkercertificaat. Nog tot het eind van deze maand kunt u het certificaat nog omwisselen voor het T-rijbewijs. Vanaf 1 juli 2016 is dit niet meer mogelijk. Deze rijbewijscategorie geldt voor het rijden op de openbare weg met land- en bosbouwtrekkers (LBT) en motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS).
 • Werken in het buitenland i.c.m. je zorgverzekering Ga je werken in het buitenland? Dan kan dit consequenties hebben voor je basis zorgverzekering in Nederland. In dit artikel zullen wij dat toelichten.
 • Contactloos zakkenrollen De Consumentenbond waarschuwt voor misbruik van mobiele pinapparaten. Mensen die contactloos betalen lopen het risico dat er geld contactloos overgemaakt wordt zonder dat zij dit weten. Dieven kunnen dit doen door met een mobiel pinapparaat dicht langs broekzakken of tassen te gaan en een betaalpas te scannen. Zij kunnen zo een bedrag tot maximaal € 50 naar zichzelf overschrijven.
 • Praalwagens online verzekeren? Het is weer zover, carnaval is in zicht! Binnenkort mogen alle carnavalsverenigingen weer de straat op met geweldige praalwagens. Dat wordt één groot feest! Maar wat als er onverhoopt toch iets mis gaat? Wie draait op voor de schade? En wat als er iets gebeurt met de feestgangers op de praalwagen? Daarvoor is er de Praalwagenverzekering van Rialto.
 • Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen Rond de feestdagen gelden aangepaste openingstijden voor ons kantoor. 24 december:   08:30 - 12:30 1e Kerstdag:    Gesloten Oudejaarsdag:  08:30 - 12:30  
 • De Abemec show Aanstaande vrijdag vindt de Abemec Show weer plaats in Veghel waar we u graag voor uit willen nodigen. Dit tweejaarlijkse evenement staat garant voor een overvloed aan tractoren, landbouwmachines, techniek, mechanisatie en spektakel. Kom langs en bewonder o.a. de Fendt 1050, de MF 7700, de Krone ZX 470GD, de Joskin Tetrax 16.000, de Merlo TF 35.7-120, de Lemken Juwel 8 Isobus en de Agrifac Milan.
 • Premies van zorgverzekeraars bekend De zorgverzekering in 2016: wat veranderd er globaal? Er is een verandering in de vrije artsenkeuze. Het plan was deze flink te beperken, door het kritiek dat geleverd werd hebben ze dit aangepast. Zo gaat het nieuwe budgetpolis niet door. In plaats daarvan komt er een korting bij zorg van de gecontracteerde zorgverleners. Het eigen risico stijgt naar €385,-. Naar verwachting stijgt de zorgpremie op jaarbasis met €85,- en de zorgtoeslag met €71,-.
 • Nog 5 maanden tot de Belgische tol Voor vrachtwagens zwaarder dan 3,5 ton moet vanaf april 2016 een heffing tot €0,20 per kilometer betaald worden op de belangrijkste snelwegen en regionale wegen in België. Dit gaat gelden vanaf 1 april. Het nieuwe kilometerafhankelijke tolsysteem zal het bestaande netwerk van Eurovignetten binnen de gewesten Vlaanderen, Wallonië en Brussel omvatten en het Eurovignet in België vervangen. Per regio zal de tol ook nog eens verschillen.
 • Oudere automobilist eerder slachtoffer dan dader Veilig Verkeer Nederland (VVN), seniorenorganisatie ANBO en verzekeraars spannen zich in om ouderen in het verkeer beter te wapenen als het gaat om verkeersveiligheid.
 • RegioBank in top 3 beste banken De Consumentenbond vroeg klanten hun mening over hun bank. RegioBank kreeg het rapportcijfer 8,2. Daarmee staan wij in de top 3 van beste banken. Van de ondervraagde klanten is maar liefst 95% tevreden over onze service. En ook onze Internet Bankieren omgeving scoort met een 8.3 hoog.
 • ​Noodkreet om groei schadelast bij diefstal nieuwe auto’s
 • Geen afleiding onderweg met de Rij Veilig app? Het kan iedereen gebeuren… terwijl je in de auto rijdt krijg je nieuwe Whatsapp- of Facebook-berichten binnen. En je kan de verleiding niet weerstaan om ze te bekijken. We weten dat dit tot gevaarlijke situaties kan leiden, toch doen we het soms.
 • De kans als Cumela-aangesloten bedrijf op veel voordeel!  Trots kunnen wij mededelen dat wij als een van de marktleiders in Nederland op het gebied van werkmaterieelverzekeringen, na strakke onderhandelingen met verzekeraars, voor alle Cumela aangesloten bedrijven een mantelcontract hebben gesloten.  

Pagina's

/sites/default/files/images/agness.jpg
/sites/default/files/images/albertje.jpg
/sites/default/files/images/arjan.jpg
/sites/default/files/images/ellen2.jpg
/sites/default/files/images/dian.jpg
/sites/default/files/images/esther.jpg
/sites/default/files/images/frank.jpg
/sites/default/files/images/gerdia.jpg
/sites/default/files/images/gertjan.jpg
/sites/default/files/images/jaque.jpg
/sites/default/files/images/ronald.jpg
/sites/default/files/images/ronny.jpg
/sites/default/files/images/sylvia.jpg
/sites/default/files/images/tony.jpg
/sites/default/files/images/jon2.jpg
/sites/default/files/images/henri.jpg
/sites/default/files/images/veronique.jpg