VERZEKEREN

Verzekeren

Het leven bestaat uit keuzes maken en dus ook in het nemen van risico's. Hierdoor moet je proberen om zo goed mogelijk te plannen en risico's proberen te verkleinen.
________________________________________________________________________________

MAATWERK

Tegen veel onheil kunnen we ons niet verzekeren, maar de financiële gevolgen ervan kunnen we wel aan banden leggen. En dat is één van de specialismen van ons kantoor. Samen met u nemen we uw persoonlijke situatie door en bekijken we de risico’s waaraan u, uw bedrijf en uw medewerkers blootstaan. Daarnaast brengen wij al uw verzekeringen in kaart, waardoor de kans op dubbele dekkingen wordt uitgesloten.

ONAFHANKELIJK

U krijgt advies dat compleet onafhankelijk is en het belang van een langdurige relatie met u als klant op de voorgrond stelt. Bent u overtuigd? Dan kunt u ook nog eens aanzienlijk op uw premiekosten besparen als u al uw geld- en verzekeringszaken bij Stopel onderbrengt.

PROFESSIONEEL

Om samen met u juiste keuzes te maken m.b.t. uw risicoprofiel hebben al onze medewerkers een gedegen opleiding genoten en worden zij periodiek bijgeschoold. Onze aandacht voor educatie is uw garantie voor een deskundig verzekeringsadvies. 

BETROKKEN

Niet alleen onderscheiden we ons in het op maat adviseren en selecteren van een verzekeringspakket. Ook in geval van schade behartigen wij uw belangen. Door snel te laten taxeren, door uitstekende overlegstructuren met verzekeringsmaatschappijen en door zorg te dragen voor een vlotte uitkering.

PREVENTIE

Bij Stopel staat preventie hoog op de agenda, het is immers in aller belang dat premies en eigen risico's ook op lange termijn laag blijven. Daarom denken wij graag met u mee om schadelast én stilstand te beperken.

________________________________________________________________________________
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 Stopel op Facebook
► Stopel op Twitter

Stopel Bedrijfsverzekeringen B.V.     Kwaliteit is een keuze.

/sites/default/files/images/agness.jpg
/sites/default/files/images/albertje.jpg
/sites/default/files/images/arjan.jpg
/sites/default/files/images/ellen2.jpg
/sites/default/files/images/dian.jpg
/sites/default/files/images/esther.jpg
/sites/default/files/images/frank.jpg
/sites/default/files/images/gerdia.jpg
/sites/default/files/images/gertjan.jpg
/sites/default/files/images/jaque.jpg
/sites/default/files/images/ronald.jpg
/sites/default/files/images/ronny.jpg
/sites/default/files/images/sylvia.jpg
/sites/default/files/images/tony.jpg
/sites/default/files/images/jon2.jpg
/sites/default/files/images/henri.jpg
/sites/default/files/images/veronique.jpg