WERKEN BIJ STOPEL

Werken bij Stopel

ONTWIKKEL JEZELF

Bij Stopel Bedrijfsverzekeringen krijg je ruimte om te groeien en beter te worden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je het beste uit jezelf haalt als je op de juiste plek zit, als individu, maar ook in de samenwerking met andere collega’s. Daarom creëren wij een omgeving waar het belang van de klant, groeiruimte voor jezelf en oog voor elkaar centraal staat. Een zelfbewust bedrijf met veel ambities en een open sfeer. Het beste uit jezelf halen? Welkom bij Stopel Verzekeringen!

STOPEL GROEIT HARD

Zo hard dat we nieuwe collega’s nodig hebben. We hebben zo veel leuke en innovatieve ideeën, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste bedrijven van Nederland te werken? Lees dan door..

Actuele vacatures

Open Sollicitatie

ALTIJD OP ZOEK NAAR BETROKKEN EN GEDREVEN MENSEN

Ben jij een betrokken en gedreven topper die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je veel ervaring binnen verzekeringen en/of de financiële sector maar heb je geen vacature gevonden (die bij je past)? Stuur dan een open sollicitatie. We willen graag met je kijken of jij bij Stopel Bedrijfsverzekeringen het beste uit jezelf kan halen.

MAAK ONS NIEUWSGIERIG NAAR JOU

Vertel ons waarom je gemotiveerd bent om bij Stopel te werken, wat je zoekt in je nieuwe baan en wat jij daarin toevoegt. Stuur je brief met actueel CV naar tonny@stopel.nl.

Daarnaast kijken we, wanneer een nieuwe vacature beschikbaar komt, of jouw CV hierbij past. In dat geval nemen we direct contact met je op.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tonny Aten via tonny@stopel.nl of via telefoonnummer: 0546-480 180.

Alle door jouw beschikbaar gestelde gegevens worden behandeld met uiterste discretie.

Volg Stopel op Twitter

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij Stopel Bedrijfsverzekeringen? Volg ons op Twitter: www.twitter.com/StopelNL

________________________________________________________________________________
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

 Stopel op Facebook
► Stopel op Twitter

Stopel Verzekeringen

/sites/default/files/images/agness.jpg
/sites/default/files/images/albertje.jpg
/sites/default/files/images/arjan.jpg
/sites/default/files/images/ellen2.jpg
/sites/default/files/images/dian.jpg
/sites/default/files/images/esther.jpg
/sites/default/files/images/frank.jpg
/sites/default/files/images/gerdia.jpg
/sites/default/files/images/gertjan.jpg
/sites/default/files/images/jaque.jpg
/sites/default/files/images/ronald.jpg
/sites/default/files/images/ronny.jpg
/sites/default/files/images/sylvia.jpg
/sites/default/files/images/tony.jpg
/sites/default/files/images/jon2.jpg
/sites/default/files/images/henri.jpg
/sites/default/files/images/veronique.jpg